Praat mee over het Roefelen in Oirschot en Spoordonk

In aanvulling op de ingevulde gegevens wordt ook uw ip-adres opgeslagen om eventueel misbruik te voorkomen.

Fun & Joy Oirschot

dinsdag 28 juni 2022

Afgelopen zaterdag was de jaarlijkse Roefeldag waarbij kinderen van de basisschool een kijkje mochten nemen bij lokale bedrijven, zo ook bij Fun & Joy Oirschot. De enthousiaste kinderen mochten zichzelf een paar uur officieel speelgoedmedewerker noemen. Zo kregen zij een les in het inpakken van cadeautjes, mochten zij caissière spelen, prijskaartjes maken en werden de paspoppen sierlijk aangekleed. Al met al was het een gezellige en leerzame dag! Wij willen de kinderen en ouders bedanken voor hun enthousiaste deelname!


Lieke van de Sande

zondag 26 juni 2022

dit was mijn eerste roefeldag. ik vond het super leuk eerst ging ik naar de Albert Heijn en ik mocht zelfs achter de kassa zitten en in de opbergruimte kijken en in de kantine en donuts inpakken. Toen ging ik schilderen en was heel verbaasd hoeveel trucjes er wel werden uitgelegd en stond even stil bij wat ik had gemaakt. Toen ging ik eten en na het eten ging ik naar de midgetgolfbaan en het was super leuk en toen naar de Merode en we kregen eerst een rondleiding en zetten muziekjes op en gingen naar de keuken we maakten een borrelplankje en gingen het lekker opeten daar na alles schoon maken en dronken we een shotje (met ice tea green) en deden een spelletje het was een leuke dag ik heb veel geleerd.


Moos Heessels

zondag 26 juni 2022

Hele leuke sportieve dag gehad; begonnen bij Corpus Novum om lekker te boksen en te fitnessen. Daarna door naar Basketbalclub Oirschot voor een partijtje en de ochtend afgesloten met handboogschieten bij het Vrijthof. Het freerunnen onder leiding van Cornee was erg leuk, maar ook zien hoe politiehonden getraind worden dat zie je niet elke dag! Een hele leuke dag! Volgend jaar weer!


Jose van Hout

zaterdag 25 juni 2022

25 juni 2022. Wat is het toch fijn dat de Roefeldag dit jaar door kan gaan. Het blijft een top evenement en nog super leerzaam ook. Voor de organisatie is het hartstikke veel werk, Bedankt daarvoor.


Imke van de Ven

zaterdag 25 juni 2022

Vandaag 25 juni 2022 mochten we eindelijk weer roefelen! Voor mij de eerste keer. Ik was heel erg benieuwd wat er deze dag ging gebeuren.We gingen eerst bij Friz dansen. Onder leiding van Anita hebben we een leuke dans geleerd. Dit was super leuk. Daarna gingen we naar Coco &Sebas. Helemaal geweldig en heel erg lekker. We hebben zelf pindarotsjes mogen maken en natuurlijk mee mogen nemen. Daarna gingen we lekker bij TCO een balletje slaan. Vervolgens snel weer door naar de brandweer. Hier mochten we een brandje blussen en met de grote schaar knippen. Heel leuk en leerzaam. En als laatste gingen we nog even boksen. Ik wist niet dat dat zo leuk was. Het was een super, superleuke dag die we volgend jaar zeker niet over gaan slaan. Op naar volgend jaar! Organisatie hartelijk dank voor jullie inzet en natuurlijk ook iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Dank je wel! Groetjes Imke


Kinderen -> Ontdekken -> Ontmoeten -> Meedoen -> Beleven