Gastenboek

Gastenboek

Praat mee over het Roefelen in Oirschot en Spoordonk

 

Geplaatst door: Marieke Brands op 01-03-2018

Namens de kinderen en de ouders wil ik graag de organisatie van de roefeldag bedanken voor wederom een

super leuke dag, de jongens hebben genoten van de verschillende adressen.

Dankjewel, en tot volgend jaar!

Geplaatst door: Rederijkersgilde St. Katrien op 01-03-2018

Vandaag snuffelden kinderen (en ouders) in de taalwerkplaats van Rederijkersgilde van St.Katrien. Door verschillende schrijfopdrachten ontstonden pareltjes van verhaaltjes. In die verhaaltjes reisden we van Frankrijk naar Indonesië, van de zee naar de jungle.
De fantasie stond AAN! Dank voor jullie aandacht.
Rederijkersgilde St.Katrien

Geplaatst door: Wollekes op 01-03-2018

Het was voor ons een heel leuke roefeldag, gelukkig waren de kinderen ook enthousiast : ))

Ze hebben bij ons onze Wollekes fiets gepimpt, klanten geholpen en een filmpje gemaakt voor de uitslag van onze loterij.

We doen de volgende keer graag weer mee! Complimenten voor de organisatie!!

Groetjes van het Wollekes team.

Geplaatst door: Kinderyoga de Hartjesboom op 06-02-2018

Bedankt weer voor de hele organisatie van de Roefeldag. Het was erg leuk om de kinderen te kunnen laten kennismaken met kinderyoga.

Mooi altijd om te zien hoe ze druk binnenkomen en weer rustig naar huis gaan. Eentje is zelfs in diepe slaap gevallen tijdens de ontspanning!

De moeders staan dan ook altijd helemaal versteld. Een mooi initiatief dus de Roefeldag.

Geplaatst door: Annelies van de Ven op 30-06-2017

Hoi Roefelcomite,
Wij hebben een zeer leuke dag gehad. Eerst bij de brandweer geleerd hoe je een brandend gebouw in moet gaan. Daarna allerlei dingen uitgelegd gekregen van wat een brandweerwagen allemaal bij heeft en als laatste natuurlijk een brandje geblust. Vervolgens zijn we bij installatiebureau franken geweest. Ook dit was super leuk. We hebben leren solderen, buizen voor de waterleiding op vorm gemaakt en als laatste werden we gebeld door “een klant” (buurman van de loodgieter) om de CV ketel te komen repareren. Hier zijn we heengereden en hebben bij deze klant het water bijgevuld bij de CV ketel. Zo zagen we ook dat de loodgieter vaak op stel en sprong naar een klus moet. Erg leuk.

Daarna voor de afwisseling een sportieve belevenis nl. Hockey. Dit vonden de kinderen ook leuk. Partijtje duurde iets te lang, maar dat mocht de pret niet drukken.

Als laatste zijn we naar de vlechterij bij Jos Smits geweest. Ook een belevenis op zich. Erg leuk om te zien, maar vooral leuk om zelf te doen. De kinderen mochten een mandje vormen en zo zie je, na een half uurtje ontstaat er al echt iets leuks!
Een superleuke dag, super georganiseerd!

Hartelijk dank hiervoor!

Het was gisteren weer een mooie roefeldag bij Nieuwetijdscentrum Kitivo. 4 Leuke groepjes met kinderen hebben bewustwordingsactiviteiten gedaan. Ze hebben o.a. intuïtief getekend en hun zorgen achtergelaten tijdens een visualisatie. Een geslaagde dag waarbij de kinderen (en ook de begeleiders) ‘lichter’ zijn weggegaan.

Geplaatst door: Jeannette van de Ven op 24-06-2017

Ook dit jaar hebben er weer kinderen bij ons geroefeld. De lammetjes leren drinken. Brokjes, hooi en mais geven. En nagespeeld dat zij zelf een geitje zijn. Super hard gewerkt vandaag! En als beloning, geitenkaas, geitenmelk en geitenijs geproefd.

Geplaatst door: speelgoed Oirschot op 24-06-2017

Beste roefelaars ,

wat hebben jullie ontzettend goed mee gewerkt bij ons in de speelgoed winkel .
Met heel veel enthousiasme hebben jullie cadeautjes ingepakt , echt net of jullie dat al jaren deden , vriendelijk een praatje gemaakt met de klanten.
mooie etalage gemaakt , paspop aangekleed ,
we hopen dat jullie ook terug kijken op een leuke Roefel .
heel erg bedankt voor jullie gezelligheid !

Geplaatst door: Robert-Jan Pastoor op 24-06-2017

Mede namens de landelijke Stichting Roefelen wens ik alle deelnemende kinderen en bedrijven een heel leuke en leerzame Roefeldag. Ik kom zeker even kijken vandaag!

Geplaatst door: Stichting Roefeldag Oirschot op 29-06-2016

"Is het vandaag de leukste dag van vandaag en dan heb ik zo'n pech!" Gehoord door een van onze vrijwilligers van Marijntje van Engelen, 8 jaar, valt van muurtje in Spoordonk en schaaft zich. De wensambulance was net bezig aan een rondje maar gelukkig was er een EHBO kit en alles weer snel opgelost en kon Marijntje weer verder roefelen.

Copyright © 2019 Stichting Roefeldag Oirschot - - - 06-22157551 - Alle rechten voorbehouden.