Gastenboek

Gastenboek

Praat mee over het Roefelen in Oirschot en Spoordonk

 

Geplaatst door: Imke Beerens op 09-03-2020

Hallo,
Ik ben Imke en ik heb samen met Nadia en Suze vorig jaar mee gedaan met het roefelen.
We zijn bij de Oirschotse waakpost geweest, het was heel erg leuk om te zien hoe daar politiehonden getraind werden!
Daarna gingen we naar de tennisclub, we mochten allerlei dingen oefenen die met tennis te maken hadden, ik ben er heel wat wijzer van geworden!!
We reden door naar manege de Mortelhoeve. We werden meteen ontvangen met een lekker plakje cake en ranja, daarna gingen we naar de paarden kijken en rondrennen in de stapmolen,
Het was super!!
Het volgende adres was de oogvereniging.
Super interessant om meer te weten te komen over blinde mensen! We probeerde verschillende codes voor blinde en mochten lopen met een blindenstok, doordat we dit uit mochten proberen kunnen we ons beter voorstellen hoe het leven van een blind iemand is!
Als laatste gingen we naar de jachthonden.
We kwamen aan en mochten een eigen hond kiezen, met die honden gingen we dan trucjes doen, ze dingen laten opsporen en nog veel meer het was zo leuk om te doen!!
Ook dit jaar gaan we ons zeker weer opgeven voor het roefelen!
Groetjes Imke, Suze en Nadia

Geplaatst door: Next Fysio op 11-08-2019

Afgelopen jaar hebben wij weer met plezier deelgenomen aan de 'Roefeldag'. We hebben leuke reacties gehad van de kinderen en we hopen natuurlijk dat we hen iets over het vak 'Fysiotherapie' bij hebben kunnen brengen.
Over de 'Roefeldag' hebben wij geen op-of aanmerkingen. De planning zat ons inziens goed in elkaar en de dag is voor ons prettig verlopen. Complimenten voor de organisatie!

Geplaatst door: Atletiekvereniging Oirschot op 08-08-2019

Wij van Atletiek Oirschot hebben genoten van de Roefeldag!

Heerlijk weer om te sporten, enthousiasten kinderen en goed georganiseerd.

We doen volgend jaar weer graag mee!

Geplaatst door: Gezamenlijke Oirschotse rijscholen op 02-08-2019

Hallo

Wij doen al jaren mee omdat we zelf ook genieten om de kinderen te zien genieten. Wel is het zo dat de kleinste het meest genieten maar helaas zijn ze soms te klein zodat wij vast lopen met instructies ook al zitten ze op een verhoger. Dus wij willen vanaf volgend jaar alleen de oudere kinderen vanaf ongeveer 11 jaar.

Groetjes en tot volgend jaar

Geplaatst door: Marieke Brands op 01-03-2018

Namens de kinderen en de ouders wil ik graag de organisatie van de roefeldag bedanken voor wederom een

super leuke dag, de jongens hebben genoten van de verschillende adressen.

Dankjewel, en tot volgend jaar!

Geplaatst door: Rederijkersgilde St. Katrien op 01-03-2018

Vandaag snuffelden kinderen (en ouders) in de taalwerkplaats van Rederijkersgilde van St.Katrien. Door verschillende schrijfopdrachten ontstonden pareltjes van verhaaltjes. In die verhaaltjes reisden we van Frankrijk naar Indonesië, van de zee naar de jungle.
De fantasie stond AAN! Dank voor jullie aandacht.
Rederijkersgilde St.Katrien

Geplaatst door: Wollekes op 01-03-2018

Het was voor ons een heel leuke roefeldag, gelukkig waren de kinderen ook enthousiast : ))

Ze hebben bij ons onze Wollekes fiets gepimpt, klanten geholpen en een filmpje gemaakt voor de uitslag van onze loterij.

We doen de volgende keer graag weer mee! Complimenten voor de organisatie!!

Groetjes van het Wollekes team.

Geplaatst door: Kinderyoga de Hartjesboom op 06-02-2018

Bedankt weer voor de hele organisatie van de Roefeldag. Het was erg leuk om de kinderen te kunnen laten kennismaken met kinderyoga.

Mooi altijd om te zien hoe ze druk binnenkomen en weer rustig naar huis gaan. Eentje is zelfs in diepe slaap gevallen tijdens de ontspanning!

De moeders staan dan ook altijd helemaal versteld. Een mooi initiatief dus de Roefeldag.

Geplaatst door: Annelies van de Ven op 30-06-2017

Hoi Roefelcomite,
Wij hebben een zeer leuke dag gehad. Eerst bij de brandweer geleerd hoe je een brandend gebouw in moet gaan. Daarna allerlei dingen uitgelegd gekregen van wat een brandweerwagen allemaal bij heeft en als laatste natuurlijk een brandje geblust. Vervolgens zijn we bij installatiebureau franken geweest. Ook dit was super leuk. We hebben leren solderen, buizen voor de waterleiding op vorm gemaakt en als laatste werden we gebeld door “een klant” (buurman van de loodgieter) om de CV ketel te komen repareren. Hier zijn we heengereden en hebben bij deze klant het water bijgevuld bij de CV ketel. Zo zagen we ook dat de loodgieter vaak op stel en sprong naar een klus moet. Erg leuk.

Daarna voor de afwisseling een sportieve belevenis nl. Hockey. Dit vonden de kinderen ook leuk. Partijtje duurde iets te lang, maar dat mocht de pret niet drukken.

Als laatste zijn we naar de vlechterij bij Jos Smits geweest. Ook een belevenis op zich. Erg leuk om te zien, maar vooral leuk om zelf te doen. De kinderen mochten een mandje vormen en zo zie je, na een half uurtje ontstaat er al echt iets leuks!
Een superleuke dag, super georganiseerd!

Hartelijk dank hiervoor!

Het was gisteren weer een mooie roefeldag bij Nieuwetijdscentrum Kitivo. 4 Leuke groepjes met kinderen hebben bewustwordingsactiviteiten gedaan. Ze hebben o.a. intuïtief getekend en hun zorgen achtergelaten tijdens een visualisatie. Een geslaagde dag waarbij de kinderen (en ook de begeleiders) ‘lichter’ zijn weggegaan.

Copyright © 2020 Stichting Roefeldag Oirschot - - - 06-22157551 - Alle rechten voorbehouden.